OPEN HOUSE

Silca Open House 2015

Evenimentul anului in lacatuserie, Silca Open House 2015, a avut loc in zilele de 21 si 22 Martie si a reprezentat un real succes si din punct de vedere al interactiunii cu specialistii din domeniu.

Au fost prezentate masini de copiat chei de ultima generatie de la Silca, alaturi de oferte speciale care sustin dezvoltarea business-urilor partenerilor nostri din domeniu, cat si solutii eficiente si informatii tehnice privind produsele.

Invitatii nostri au avut ocazia chiar sa testeze masinile de copiat chei expuse, sa observe modul in care acestea functioneaza, cat si calitatea materialelor si rezultatele excelente ale taierii cheilor.

Telecomenzile Rezidentiale Air 4 Silca au reprezentat noutatile evenimentului. Sunt utilizate pentru actionarea portilor rabatante, usilor culisante, portilor de garaj etc. Easy Scan este dispozitivul care programeaza aceste telecomenzi.

De asemenea, am sarbatorit impreuna 1 an de succes alaturi de masina de copiat chei electronica Futura, una dintre cele mai performante masini de taiat chei create de Silca si am adaugat in portofoliul nostru produsele de la Advanced Diagnostics.

Compania Britanica Advanced Diagnostics (AD) ofera oportunitati deosebite pentru lacatusii din intreaga lume prin produsele calitative pe care le are in portofoliu: dispozitive special create pentru programarea cheilor si a telecomenzilor pentru inchiderea centralizata pentru toate marcile si modelele de auto. AD a creat si a dezvoltat programe software pentru peste 60 de producatori de auto si actualmente acestea sunt utilizate cu succes pentru dezvoltarea serviciilor de profil.

Multumim pentru participare invitatilor nostri la eveniment si ii asiguram ca ii vom tine la curent in continuare cu ultimele noutati din domeniu, oferind cele mai eficiente solutii pentru acestia.

Arhiva:

Accesati linkul de mai jos- Eveniment Silca Open House 2009

Silca Open House 2009[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]