Parteneri

Grupul DORMAKABA

Fuziunea subliniază angajamentul nostru pasionat față de dumneavoastră, clienții noștri. Oferim produse, soluții și servicii pentru accesul sigur în clădiri și încăperi – acum toate dintr-o singură sursă. Cu peste 150 de ani de experiență, reprezentăm siguranță, sustenabilitate și încredere. Și pe această bază dorim să rămânem alături de dumneavoastră ca un partener competent. 

 

SILCA SpA este actorul global specializat in proiectarea si fabricarea produselor si serviciilor dedicate lumii de duplicat chei. SILCA proiecteaza si produce chei brute, masini de taiat chei si sisteme de chei integrate, accesorii. Silca SpA a dezvoltat produse cu continut tehnologic ridicat inca din anii 80, si astazi produsele companiei sunt sinonime cu tehnologia inovatoare si calitate de top a cheilor brute in lume.

 

Advanced Diagnostics produce aparate de diagnoză și programare pentru chei auto de înaltă calitate și echipamente de diagnosticare a motoarelor dezvoltate special pentru lăcătuși, tehnicieni auto și ingineri de nave marine din întreaga lume.

Dezvoltăm toate programele de programare și diagnosticare auto, marin, pentru produsele noastre. În prezent, peste 60 de producători de mașini, inclusiv producători de vehicule comerciale, sunt susținuți la nivel mondial de compa

Aparatele avansate au creat relații strânse de lucru cu o rețea globală de distribuitori care oferă instruire completă, după vânzări și asistență tehnică, pentru a vă asigura că veți primi cel mai bun serviciu pentru afacerea dvs.

 

 

 

KABA ofera solutii cuprinzatoare de control al accesului pentru cladiri, instalatii, precum si solutii pentru personal si intreprinderi de colectare a datelor care satisfac nevoile clientului pentru securitate, organizare si comoditate.Compania este un expert-cheie si lider in tehnologia pentru o serie de solutii de securitate.

 

 

 

GEGE este una dintre ramurile gigantului KABA, la fel ca acestia ofera solutii al control accesului pentru locuinte, cladiri.

 

 

 

 


ISEO 

ISEO este un lider în producția și proiectarea sistemelor de securitate și soluții pentru controlul accesului. Compania-mamă ISEO Serrature, care în 2019 a sărbătorit cincizeci de ani de la înființare, a ajuns acum la a treia generație a familiei fondatoare: continuitatea, ingeniozitatea creativă și specializarea îl fac un simbol al Made in Italy.

ISEO este o prezență semnificativă pe scena internațională, care are peste 1.300 de persoane. Principala linie de producție este în Italia, alte companii de producție și comerciale sunt situate aproape în întreaga lume. Producția noastră acoperă întreaga cerere a pieței: de la construcții rezidențiale la complexe comerciale și financiare mari, de la structuri de cazare și transport la infrastructuri critice.


ERWIN PAULAT GmbH

În 1949, Erwin Paulat a inventat primul breloc pentru chei fabricat din plastic. Ursula Paulat a preluat la scurt timp administrarea comercială.
Până astăzi, ea conduce cu succes interesele companiei. În ultimii 20 de ani, succesorul companiei Thomas Paulat a schimbat producția de la producție manuală în producție complet automată. În plus, a fondat un departament de proiectare și construcții. Drept urmare, suntem considerați lideri de piață în domeniul nostru, până astăzi. Cu toate acestea, rămânem o companie familială. Invenția, producția, publicitatea și vânzările sunt în continuare în casă și în responsabilitatea noastră.

 


PUBLIAN – Producator brelocuri.

PUBLILAN este o companie situată în Eibar (Gipuzkoa), dedicată producției de articole promoționale (știfturi, brelocuri, agrafe, medalii, pandantive etc.).Realizăm întregul proces: Proiectare și consiliere.Placi din aur, argint, nichel, alamă, zinc negru și finisaje îmbătrânite.Avem propriile noastre modele, dar și noi le fabricăm.

 

 


Topy

 

TOPY este un producator de cauciuc, specializat in productia de placi de cauciuc de calitate inalta, talpi, pingele si tocuri de pantofi pentru reparatii si pentru industria ortopedica.TOPY este lider de piata in Franta, cu aproximativ 80% de produse vandute in aceasta industrie. De asemenea, TOPY exporta in peste 45 de tari: Germania; America de Nord, Australia, China, Japonia, Africa de Nord si Sud etc.