Smart Pro

Smart Pro

Smart Pro este dispozitivul de ultimă oră, ușor de utilizat, pentru programarea cu ușurință a cheilor cu transponder, a cheilor de proximitate și a telecomenzilor dar și pentru citirea codurilor PIN pentru numeroși producători.

smart-pro

 

Programatorul de telecomenzi prin OBD, care lucrează cu majoritatea modelelor de vehicule și modele din întreaga lume pentru a programa cu ușurință cheile cu transponder, cheile de proximitate și telecomenzi dar și pentru a citi codurile PIN pentru numeroși producători.

Dispune de o interfață intuitivă cu ecran tactil și încorporează întreaga bază de date Advanced Diagnostics Info Quest cu peste 5000 de modele de vehicule.

Este o soluție flexibilă, all-in-one, care oferă utilizatorului o combinație de opțiuni de cumpărare.


 • Interfață software ușor de utilizat:

  Smart Pro este dotat cu un ecran tactil color de 10 inchi ghidând utilizatorul printr-o secvență simplă pas cu pas pentru toate funcțiile și procedurile de programare cheie.

 • Interfața grafică a utilizatorului este intuitivă, iar software-ul este disponibil în mai multe limbi.
 • Pictogramele ușor de citit indică în mod clar dacă dispozitivul comunică cu vehiculul sau nu.

  Interfață in limba dorita:

  Smart Pro este accesibil in toate limbile de circulatie internationala, accesibile foarte usor.

 • Puteti selecta limba Romana, toate upgrade-urile la zi pot fi usor citite si procedurile de lucru de asemeni foarte usor de inteles.
 • Toate programele si softurile sunt traduse in limba selectata pentru a nu incurca utilizatorul in intelegerea procedurilor.

  Toate informațiile într-un singur loc:

  Smart Pro încorporează baza de date AD Info Quest, o bază de date actualizată constant, care conține peste 5000 de detalii despre modelul vehiculului.


 • Funcții extinse:

  Smart Pro programează transpondere, chei de proximitate și sloturi și telecomenzi și citește coduri PIN pentru numeroși producători. Alte funcții includ identificarea ECU, codurile de eroare citite și șterse EOBD (dependente de producător) și arhiva vehiculelor programate anterior.


 • Port extern pentru un potențial sporit:

  Smart Pro dispune de un port de extensie și un slot pentru Smart Aerial, astfel încât utilizatorul poate citi, reprograma și preciza transpondere fără a fi nevoie de alte dispozitive.

 • Sistemul de securitate integrat avansat înseamnă că nu sunt necesare alte dongle sau cartele inteligente.

 • Hibrid de înaltă performanță:

  Smart Pro este o soluție hibridă all-in-one, care oferă flexibilitatea de a alege dintr-o combinație de opțiuni de cumpărare. Puteți opta pentru toke-uri , diverse pachete UTP (Unlimited Token Plan) sau pur și simplu puteți achiziționa modulele software pe care le utilizați cel mai mult.

 • De asemenea, puteți schimba de la un sistem la altul în funcție de evoluția afacerii dvs.

 • Compatibil cu gama de automobile Silca:

  Smart Pro a fost conceput pentru a fi actualizat în timp și este pe deplin compatibil cu întreaga gamă de transpondere Silca și chei și telecomenzi ale vehiculelor, inclusiv telecomenzi, chei de proximitate și sloturi, transponder chei.


 • Materiale de calitate:

  Smart Pro este livrat într-o valiza cu o carcasă solidă, cu sloturi interioare din cauciuc pentru a pune toate instrumentele necesare pentru programarea cheilor și a telecomenzilor.

 • Ecranul este realizat din sticlă, material rezistent și durabil.

 • Ușor de utilizat:

  sursa de alimentare este furnizată Smart Pro prin portul OBD, cablul de alimentare sau o baterie internă care oferă două ore de utilizare autonomă.


 • Proceduri rapide de programare:

  Procesorul puternic quad core, noua arhitectură hardware și software sunt concepute pentru a economisi timp.

 • Prin integrarea funcțiilor cheie de programare și citire a PIN-urilor pentru majoritatea mărcilor într-un singur pas, procesul de programare este semnificativ mai rapid.

 • Echipat complet și gata de funcționare:

  Smart Pro este livrat împreună cu toate cablurile și conectorii necesari pentru a începe să lucreze imediat.


 • Valiza include:

  dispozitivul Smart Pro (AD2000), cablul de alimentare (ADC2009), cablul OBD (ADC2000), unitatea de alimentare AC / DC (ADC2006), cablul USB (ADC2004) saver (ADC2002), manual de operare USB pentru unitatea flash, ghid de pornire rapidă tipărit.

 • Valiza include spații pentru opțional Smart Aerial și Smart Remote Programmer.   

  

Soluție garantată:

Smart Pro are o garanție de 2 ani.

Alimentare: 120V-230V – 50 / 60Hz, inclusiv adaptorul de rețea
Acumulator: încorporat 3.65V Acumulator litiu ionic (Li-Ion) reîncărcabil de 5.3Ah (nu poate fi manipulat de către utilizator) – baterie 14,4V 3.2Ah litiu-ion (Li-Ion), care poate fi înlocuită, suficientă pentru utilizare autonomă în 2 ore , conectat prin intermediul vehiculului sau al rețelei
Procesor: ARM® quad core
Memorie: RAM de 2 GB
Stocare: SSD de 32 GB
Suport vehicul: 12V (autoturisme) – 24V (camioane)
Ecran: 10,1 “, 1280 x 800 pixeli, LCD color, panou tactil PCAP
Porturi externe: porturile USB de tip A și B, portul și slotul Smart Aerial, mufa pentru căști, conectorul OBD pentru cablul principal, portul încărcătorului de baterie
Conectivitate: Wi-Fi: 802,11 b / g / n (2,4 GHz) – Bluetooth: Conformitate 4.1
Dimensiuni: lățimea: 322 mm, adâncimea: 203 mm, înălțimea: 68 mm
Greutate: 2,9 kg
Temperatura recomandată: depozitare: de la -20 ° C la 50 ° C, dispozitiv de operare: de la -5 ° C la 40 ° C
Certificări: Smart Pro a fost proiectat și fabricat în conformitate cu standardele europene de marcă CE și certificat CB și RoHS


 • Toate informațiile într-un singur loc datorită bazei de date integrate IQ:

  Toate informațiile necesare programării unei chei sunt colectate într-un singur loc, actualizate și disponibile imediat.

 • Smart Pro încorporează Advanced Diagnostics Info Quest, o bază de date actualizată constant, care conține peste 5000 de detalii despre modelul vehiculului, cu informații precum locația portului OBD al vehiculului, fotografiile cheie, codurile VIN și codurile motorului, sfaturile de programare, lamelele cheie și transponderele compatibile.

 • Selectați producătorul:

  Puteți selecta vehiculul care vă interesează accesând o pagină cu pictograme cu logo-urile producătorilor sau o rețea, comandată în ordine alfabetică, cu evidențierea celor mai recente module software.

 • Vehiculele pot fi filtrate în funcție de regiune pentru a avea acces ușor la modelele cele mai relevante pentru piața dvs. Căutarea poate fi efectuată apoi de vehicul (model, an) sau de sistem (imobilizator).

 • Informații despre vehicul:

  o rețea simplă oferă toate informațiile pentru a identifica vehiculul pe care doriți să îl programați, inclusiv numărul VIN, tipul de transponder, sistemul de imobilizare, transponderul Silca și referința cheie.

 • Fotografii: Software-ul include o serie de fotografii care vă vor ajuta să identificați vehiculul de interes, unde este amplasat portul OBD, ce tipuri de chei și telecomenzi sunt disponibile pe piață.

 • Sugestii pentru:

  expertiză avansată în diagnoză la îndemână: această secțiune oferă sfaturi și sugestii pentru a efectua toate procedurile de programare într-un mod mai raționalizat.


 • Procedură la distanță:

  Această funcție ilustrează toți pașii următori pentru programarea telecomenzii. Toate procedurile au fost testate cu atenție de AD pentru rezultate precise. Procedurile sunt conduse de pictograme și intuitive.


 • Procedura de actualizare ghidată:

  Smart Pro poate fi actualizat prin Wi-Fi cu proceduri ghidate pas cu pas sau prin PC utilizând cablul USB furnizat. Când sunt disponibile actualizări, va apărea o notificare, în timp ce bifarea în coloana de stare va identifica modulele care necesită o actualizare.


 • MySmart Pro și arhivă:

  secțiunea My Smart Pro vă ajută să țineți cont de creditele cu jetoane, planurile UTP active, datele de expirare și modulele software achiziționate. Arhivele de date personalizate și preferințele oferă acces facil la cele mai utilizate proceduri de programare.


 • Diagnosticarea electronică la bord:

  Funcțiile EOBD vă ajută să citiți și să eliminați defecțiunile care nu au legătură cu sistemul de imobilizare. Când se detectează o eroare, software-ul afișează codul de identificare și descrierea, astfel încât să puteți asigura întotdeauna că tasta sau telecomanda au fost programate corect.


 • Management optimizat al transponderilor:

  Smart Pro încorporează funcțiile de identificare, presetare și precodare a transponderului pentru un proces mai raționalizat.

 • Conectați doar Smart Aerial la dispozitiv și urmați instrucțiunile. Se acceptă următoarele tipuri de transponderi: Texas®, Texas® Crypto, Texas® 80 bit, Philips® Crypto, Philips® Crypto 2 și Megamos® Crypto.
 • Complet compatibil cu Smart Aerial pentru presetarea și precizarea transponderului.

 • Smart Pro - Brochure

  Smart Pro – Brosura

 • Smart Pro - Free software application list

  Smart Pro – 10 programe gratuite