Promotii CIP-uri

Oferta cip-uri – Promotii cip-uri.

Va prezentam cele mai captivante oferte promotionale.

Silca chei brute si alte produse la preturi promotionale!

Productia de chei brute Silca inseamna un proces complex de tehnologii diferite in care fluxurile logistice sunt coordonate in conformitate cu principiile “Lean Manufacturing”.
O combinatie echilibrata de centre de competenta in-house pentru dezvoltarea de instrumente si utilaje si o retea de furnizori externi
permit o mare flexibilitate si acoperire competitive pe piata.
Anual productia de chei brute este inscrisa in jurul a 240 milioane de chei.
In fiecare zi, doua chei noi sunt adaugate la gama de produse Silca.

Catalog chei Silca

Promotii Chei

Afacerea multiplicării de chei este dedicată în special comerțului de chei, care oferă o gamă de produse indispensabile și unice, cu peste 60.000 de chei, 250 modele diferite de chei electronice și mecanice, un număr vast de dispozitive transponder și programe software avansate pentru serviciile profesionale a multiplicării de chei.
Afacerea de chei și fabricarea de chei brute reprezintă activitatea de bază a companiei, iar în cadrul acestui domeniu, brandul Silca este recunoscut și consolidat peste tot în lume.
În lumea multiplicării de chei brute și a mașinilor de copiat chei, Silca deține o poziție importantă în industria auto și a cilindrilor.
În cadrul industriei producției de echipamente originale, Silca și-a consolidat strategia cu privire la producția de chei brute și mașini de copiat chei. De asemenea, aceasta joacă un rol important în introducerea unor soluții integrate și complete conform nevoilor ai partenerilor săi industriali.

Acest univers alcătuit din soluții pentru produse și servicii pornește de la producția de chei și ajunge până la fabricarea mașinilor semi-industriale și industriale de co-engineering și totodată la soluții personalizate, cu scopul de a îndeplini nevoile partenerilor originali de producție.
Pentru ambele aspecte, Silca asigură standarde de înaltă calitate și sprijin calificat pentru clienți, care stau la baza rolului partenerului global în lăcătușerie, care descrie cel mai bine personalitatea companiei Silca.