Unocode Pro si Unocode Pro UTP

masina copiat chei unicode pro

Unocode Pro si Unocode Pro UTP

Unocode Pro este masina electronica de copiat chei de top pentru decodificarea si taierea fie dupa cod sau dupa cheile plane originale pentru cilindrii de casa, cheile auto si cheile cruciforme. Masina este totodata disponibila ca si versiune UTP .

Privire de ansamblu

Creata pentru lacatusii taietori de chei profesionisti cu experienta, Unocode Pro imbina performanta de exceptie, usurinta in utilizare si componente de inalta calitate. Masina poate fi utilizata atat in modul stand-alone cat si cu o conexiune PC care va permite sa accesati cea mai mare baza de date de chei disponibila pe piata via software-ul “prietenos cu utilizatorii.”
Masina este disponibila deasemenea ca si versiune UTP (Unlimited Token Plan). Contactati  distribuitorul dvs. local sau reprezentantul de vanzari pentru informatii suplimentare.
Prezentare Video (YouTube)

Caracteristici:

 • Ciclu mai rapid de taiere: Unocode Pro presupune noi proportii ale scripetilor, care determina torsiunea mai mare a frezei. Miscarile de transport mai rapide reduc ciclul de timp in mod considerabil comparativ cu masina Unocode 399 Evo:
  -10% pentru decodificarea cheilor pentru cilindrii;
  -25-30% pentru taierea cheilor pentru cilindrii;
 • Viteza de taiere ajustabila: Odata ce ati selectat cardul de taiere pentru utilizare , puteti modifica viteza de daiere cu 30%. In acest mod, puteti accelera procesele de lucru sau le puteti incetini pentru limitarea uzurii frezei.
 • Rezistenta in timp a frezei:  invelisul AlCrN (nitrid aluminiu chrom) mentine mai scazuta temperatura frezei in timp ce viteza optimizata a frezei asigura o durata de viata mai lunga.
 • Silentioasa si stabila: Structura consolidata a masinii reduce vibratiile, determinand ca masina Unocode Pro sa fie stabila si silentioasa.
 • Bacurile optimizate: Bacurile cu patru-laturi, placate cu nickel presupun un sistem rapid pentru rotatia mai usoara si un maner ergonomic. Ele sunt rezistente la rugina si se uzeaza mult mai greu in timp.
 • Statie de lucru curata si ordonata: Noua ascutire a frezei inseamna ca aschiile raman doar intr-o mica arie si sunt incorporate in tavita care se poate scoate din partea laterala a masinii.
 • Materiale imbunatatite: Toate suruburile imbunatatite sunt fabricate din otel inoxidabil pentru o rezistenta mai buna in timp si pentru o durata de viata mai lunga.
 • Freze si accesorii la indemana: Deasupra masinii exista o tava de ustensile cu un material aderent pentru a va ajuta sa pastrati spatiul dvs. de lucru curat si pentru a va pastra uneltele si accesoriile la indemana.
 • Interfata software usor de utilizat: Software-ul care controleaza masina este creat special pentru profesionistii din domeniul lacatuseriei si va permite sa cautati dupa cardul de taiere. Un numar de functii utile au fost adaugate pentru imbunatatirea mentenantei astfel incat sa optimizeze utilizarea masinii in timp.
 • Portul USB si RS232 : Masina este furnizata cu USB si port RS232 pentru conectivitatea cu exteriorul.
 • Display Grafic: Masina este echipata cu un display colorat 5.7”.

 

 

unocode pro-tipuri de chei

 • Chei taiate in standard- mode
 • Chei taiate cu accesorii optionale specifice (*)

 

 

Datele Tehnice:

Alimentarea Electrica: 230V – 50Hz, 100V – 50/60Hz
Motor: o singura faza de viteza
Freza standard: U01W din AlCrN invelis metal ranforsat
Viteza frezei: 50Hz – 1700 rpm (+/- 10%)
Miscarile: pe 2 axe cu rulmenti cu bile activate prin intermediul motoarelor in trepte, pe ghidaje ajustabile. Possibilitatea de a adauga o a 3 a axa pentru activarea taierilor optionale si a bacurilor rotative
Miscarile de transport: axa X: 57 mm, axa Y: 32 mm
Bacul: V100 universal cu patru latri, placat cu nickel
Dimensiunile: latime: 450 mm, adancime: 600 mm, inaltime: 440 mm (cu carcasa ridicata: 680 mm)
Greutatea: 38 Kg

Designed using Hoot Ubix Premium. Powered by WordPress.