Triax Pro si Triax Pro UTP

Nou ! Triax Pro si Triax Pro UTP

Triax Pro reprezinta masina electronica de copiat chei de top de la Silca, pentru decodificarea si taierea atat dupa cod sau dupa original a cheilor tip laser si amprenta. Totodata, graveaza chei, brelocuri si mici medalii. Masina este si disponibila ca si versiune UTP.

Creata pentru lacatusii taietori de chei profesionisti si cu experienta, Triax Pro combina performanta fiabila, utilizarea fara efort si este creata exclusiv din componente selecte. Masina poate sa functioneze atat in modul stand-alone sau cu o conexiune PC care va permite sa accesati cea mai mare baza de date de chei disponibila pe piata via software-ul “prietenos cu utilizatorii”.

Masina este deasemenea disponibila ca si versiune UTP (Unlimited Token Plan) . Contactati distribuitorul dvs sau reprezentantul regional pentru informatii suplimentare.

 Prezentare Video (YouTube)

 • Ciclu mai rapid al taierii: Triax Pro este prevazuta cu un ax capabil sa ajunga pana la viteza de 19000 rpm. Miscarile de transport mai rapide reduc considerabil timpul in comparatie cu Triax Quattro:
  -30-40% pentru decodificarea cheilor laser;
  -15-20% pentru taierea cheilor laser;
  -10-15% pentru decodarea cheilor amprenta;
  -25-30% pentru taierea cheilor amprenta.
 • Viteza ajustabila de taiere: Odata ce ati selectat cardul de taiere pentru utilizare, puteti modifica viteza de taiere pana la 30%. In acest mod, puteti accelera procesele de lucru sau puteti incetini pentru limitarea uzurii frezei.
 • Sistem de bacuri flexibil si economic: Bacul este prevazut cu parti de prindere usor interschimbabile precum Futura, asigurand instalarea mai rapida si reducerea costurilor. Aceasta solutie economica din punct de vedere al spatiului, este compatibila cu toate bacurile Triax existente, pentru ca bacurile sunt asemanatoare, complet interschimbabile cu Futura.
 • Inlocuirea optimizata a frezei: Noul sistem de inlocuire a frezei este rapid, usor de utilizat. Este activat prin intermediul unui maner simplu cu o maneta ergonomica.
 • Componente imbunatatite: Noile bacuri placate cu nickel protejeaza de rugina si impotriva uzurii. Toate suruburile sunt fabricate din otel inoxidabil pentru o rezistenta mai buna si pentru o durata de viata mai lunga.
 • Frezele si accesoriile sunt la indemana: Manerul frezei potriveste 14 freze si este incorporat in masina pentru acces confortabil. Deasupra masinii exista o tava pentru ustensile cu suprafata aderenta pentru a va ajuta sa va pastrati zona de lucru curata.
 • Interfata software usor de utilizat: Software-ul care controleaza masina este creat special pentru specialistii in domeniul lacatuseriei si va permite sa realizati cautari dupa cheia bruta, numarul de seriei, producatorul incuietorii, codul indirect, descrierea sistemului. Un numar de functii utile au fost adaugate pentru imbunatatirea mentenantei astfel incat sa fie optimizata folosirea masinii in timp.
 •  Drive USB : Drive-ul furnizat cu masina va permite sa updatati software-ul in doar 5 minute, pentru crearea rezervelor pentru toate datele din masina, pentru depozitarea codurilor de carduri in siguranta si pentru utilizarea in optimizarea modului stand-alone.
 • Display Grafic: Masia este echipata cu un display color 5.7” .
 • Descoperiti mai multe:
  Triax Program- SKP
  Marcarea si Gravarea – SKP
  Triax Program – Noile Sisteme de Cilindrii Kaba  (PDF)

    Apilcatii:                   

                                         

triax-quattro-key-types

 • Chei cu taieri angulare (taiate doar cu bacul optional R13 sau R4) (*)
 •  Taierea cheilor in standard mode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date tehnice:

Alimentare Electrica: 230V – 50Hz, 100V – 50/60Hz
Motor: Fara perie 48V – 200W
Freze standard: W500 din carbid – W101 din carbid – W146 din carbid (pentru gravura)
Viteza frezei: 6000 – 19000 rpm
Palpator: U103
Freza palpator: 04TT
Miscarile: pe 3 axe cu bile activate de motoare in trepte. Possibilitatea de a adauga a 4 a axa cu bacurile optionale manuale sau motorizate.
Miscarile pe axe: axa X: 57 mm, axa Y: 32 mm, axa Z: 30 mm
Bacurile: R29 + R28 pot fi scoase – R29: bacurile 01J si 02J pentru taierea cheilor tip laser si amprenta – R28: pentru gravare
Dimensiuni: latime: 450 mm, adancime: 600 mm, inaltime: 510 mm (cu carcasa ridicata: 680 mm )
Greutate: 51,5 Kg

Designed using Hoot Ubix Premium. Powered by WordPress.