NOU OMNIA 650 rpm

masina copiat chei Omnia

NOU OMNIA 650 rpm

Masina de copiat chei mecanica profesionala pentru duplicarea cheilor din alama tip feminin si masculin, tip fluture (cu aripa si aripa-dubla), si cheilor tip pompa si cheilor cu central stop).

Omnia 650rpm are o viteza de 650 rpm, care este perfecta pentru lacatusii profesionisti si cei care duplica preponderent chei de alama.

 

masina de copiat chei omnia 650rpm

Caracteristici:

 • Arie de lucru optimizata: Omnia 650rpm este caracterizata de miscari fine, transportor usor de manevrat cu cross table si per total este “prietenoasa cu utilizatorii”. Multumita designului spatiului de lucru si a bacurilor cu nisa, Omnia 650rpm asigura:
  – Viteza si precizie in calibrarea oricarui tip de cheie fara limite in lungimea tijei
  – Vederea completa si simultana a ambelor bacuri si a intregii suprafete de lucru.
  – Miscari de transport pe partea stanga (mana stanga) si reglarea cheii pe partea dreapta (mana dreapta)
 • Rezultate uimitoare ale taierii: Freza rezistenta la uzura HSS este capabila sa atinga o viteza de  650 rpm, perfecta pentru taierea cheilor de alama. Partile de prindere laterale ale bacurilor mentin vibratiile sub control in timpul taierii, asigurand stabilitatea corpului masinii si rezultate de inalta precizie in taierea cheilor. Palpatorul cu arc presupune reglare micrometrica si sistem de scoatere rapida.
 • Diversitate: Gama larga de chei care pot fi taiate cu echipament standard, gama variata si testata de accesorii optionale disponibila.
 • “Prietenoasa” cu utilizatorii : Manerele si manetele sunt usoare si alcatuite din materiale de calitate de top pentru garantarea unei senzatii de comfort si unei lipse de efort. Iluminarea cu led durbila in timp si eficienta din punct de vedere al energiei reprezinta o iluminare completa, puternica si difuzata asupra ariei de lucru.
 • Arie de lucru neteda si curata: Aria pentru accesorii integrata deasupra masinii este ampla si de capacitate, permitandu-va sa pozitionati cu usurinta accesoriile si cheile.Suportul pentru freze incorporat dedicata pentru cheile tip feminin garanteaza identificarea rapida si gasirea imediata a unui accesoriu potrivit. Planul inclinat faciliteaza colectarea a bucatelelor de metal in tava pentru aschii, localizata convenabil dedesubtul ariei de taiere a cheilor.
 • Sigura pentru lacatusi: Dispozitivele de siguranta includ: oprirea automata a masinii printr-un micro-comutator in timpul instalarii cheii, intrerupator de siguranta electromagnetic, niveluri reduse de zgomot multumita eliminarii ventilatiei motorului.

Aplicatii:

 • Chei taiate in modul standard
 • Chei taiate cu accesorii optionale (*)

omnia-650rpm-key-types

Date tehnice:

Motor: O singura faza de viteza
Alimentarea electrica: 230V – 50Hz
Freza: HSS (Super Rapid Steel)
Viteza frezei: 650 rpm
Miscarile: Pe cross table prin rulmenti cu bile si parghie (maneta)
Miscarile pe axe: axa X 53 mm , axa Y 42 mm
Dimensiuni: Latime: 395 mm, Adancime: 550 mm, Inaltime: 320 mm
Greutate: 32 Kg

Designed using Hoot Ubix Premium. Powered by WordPress.