Futura Automotive Token

Futura Automotive Token

Reprezinta masina  electronica inovatoare de copiat chei  de la Silca pentru cheile plane si cheile laser cu o formula “pay as you go”.

f.a.t small

Creata si proiectata pentru specialistii in duplicarea cheilor din domeniul automotive, dar si pentru tehnicienii auto, ateliere si garajele care doresc sa ofere aceste servicii la preturi competitive in comparatie cu cele ale dealerilor autorizati, Futura Automotive Token imbina functionalitatea, cu usurinta in utilizare si cu performantele durabile.

Compacta si portabila, Futura Automotive Token este deasemenea perfecta pentru lacatusii taietori de chei care asigura reparatii la domiciliu sau mobile cat si instalatii.
 tutorial video (YouTube)

 

Caracteristici:

 

  • Practica si “user-friendly”: Miscarile masinii pe cele 3 axe sunt integral realizate automat, in timp ce software-ul  tabletei integrate va ghideaza pas-cu-pas in toate operatiunile de taiere a cheilor. Lumina led a ariei de lucru isi schimba culoarea in functie de status-ul masinii pentru un control imediat al procesului.
  • Baza de date automotive cu tableta integrata: Futura Automotive Token este echipata cu o tableta touch-screen 10” care integreaza principalele functii ale software-ului Silca, permitandu-va sa cautati prin cea mai mare baza de date de chei de pe piata automotivelor, acoperind peste 90% dintre marcile auto existente in prezent in intreaga lume, si mentinerea acesteia updatata in timp prin intermediul internetului. Suportul tabletei este ajustabil pentru dispozitivele de diferite dimensiuni.
  • Statie optimizata pentru dubla-taiere: Multumita cititorului optic, functia de copiere dupa original si frezei prismatice rezistenta la uzura, veti fi capabil sa copiati  orice cheie plana pentru auto, si sa va asigurati ca, copia cheii va fi exact fidela originalului. Cheile automotive cu taieri laser sunt decodificate prin contact electronic. Un bac cu parti de prindere interschimbabile extinde gama cheilor duplicate, in timp ce reduce costurile accesoriilor optionale. Calibrarea este automata pentru toate tipurile de chei.
  • Solutie pentru economia de spatiu si pentru portabilitate: Futura Automotive Token presupune dimensiuni compacte, greutate redusa si prindere ergonomica, determinand sa fie usor de transportat si  perfecta pentru magazinele mici si camionete. Carcasa de siguranta transparenta gliseaza in interiorul corpului masinii pentru a reduce la minimum obstacolele.
  • Designul si calitatea Silca: Caracterizata de linii moderne, perfecte si cu o forma care arata excelent, masina este realizata din  componente selecte si materiale de prima-calitate si aplica tehnologii de ultima-generatie, in acord cu cele mai inalte standarde de calitate Silca.
  • Toate updatarile software sunt incluse gratuit pentru Solutia Token .

Aplicatii- taierea cheilor in standard mode.

Date tehnice:

Motoare: 24V dc
Alimentator electric: 90/264V – 50/60 Hz
Miscari: pe cele 3 axe
Freza prismatica: Freza HSS Tin-coated (Super Rapid Steel)
Freza: HSS (Super Rapid Steel)
Miscarile pe axe: 30 mm axa X, 50 mm axa Y, 27 mm axa Z
Dimensiuni:  Lungime: 318 mm, Adancime: 413 mm, Inaltime: 522 mm cu tableta si suport, 340 mm fara tableta si suport
Greutate: 20 Kg

Cu Futura Automotive Token veti beneficia de o achizitie foarte eficienta si de un management flexibil al investitiei in timp multumita formulei “pay as you go” . In fapt, implica tokenuri digitale pe care le veti putea achizitiona in acord cu nevoile dvs. si pentru utilizarea efectiva a masinii. Token-urile pot fi de doua tipuri:

  • Pachetele token: seturi de un numar fix de tokenuri, scazute o data ce o cheie a fost copiata. Odata ce ramaneti fara token-uri, pur si simplu trebuie sa achizitionati mai multe pentru a mentine utilizarea masinii.
  • Unlimited Token Plan (UTP): abonamente valide pentru o durata de timp stabilita, incepand de la 1 luna. In timpul perioadei de validitate a abonemantului, veti fi putea duplicarea un numar nelimitat de chei.

Daca veti folosi tot creditul sau daca abonamentul dumneavoastra va expira, Silca va va furniza un Extra Token pentru dumneavoastra: 21 zile de token-uri, care vor fii scazute din urmatorul top-up.

Optiunea Exclusiva proba gratuita si optiunea  “unlock”
Pentru taierea primei chei, un UTP gratuit va fi activat in mod automat pentru o perioada limitata de timp. In completare, veti putea solicita oricand un cod pentru descuierea masinii si a renunta la Token Solution.

Designed using Hoot Ubix Premium. Powered by WordPress.