Cilindru- chei plane

Unocode 399 Plus

Unocode 399 Plus este cel mai nou dispozitiv electronic Silca pentru copierea cheilor plane sau auto cu laturi simple sau duble.
Studiat cu precizie, acest dispozitiv are un grad ridicat la viteza de operare a copierii si in usurinta utilizarii sale.

Principalele caracteristici:

  • Copierea dupa cod (S.A. / PC).
  • Copiere dupa cod indirect (PC).
  • Control electronic pe cele 3 axe.
  • Dispozitiv extern cu butonul ON / OFF (furnizat cu masina de copiat chei atunci cand scutul de securitate se inlocuieste cu o cabina de siguranta).
Unocode 399 Plus

new3-gc

Accesorii optionale:

  • Incarcator automat iesire: aprox. 360 chei / ora (ciclu complet pentru copierea 5 pini: aproximativ 10 secunde)
  • Alimentator placi
  • Descarcare set sortator (FIFO)
Unocode 399 Plus – Magazine
(PDF-File – 378 KB)
Unocode 399 Plus – filmulet
(ZIP-File – 2.81 MB)

Unocode 399 Evo

Unocode 399 Evo este mai rapid, mai silentioas, mai usor de folosit si extrem de fiabile. Asigura o calitate excelentă pentru copierea cheilor plane sau auto cu laturile simple sau duble.
Unocode 399 Evo citeste si copiaza cheile simultan (Stand Alone). Introduce came cu sistem de rotatie rapid si butonul de cuplare controlat.
Ofera flexibilitate maxima de functionare datorita posibilitatii de a crea carduri personalizate la bord precum si descarcarea cardurilor create de Programul de Creare Coduri.

Unocode 399 Evo
Alimentatorul automat de chei pentru Unocode 399 EVO
Brosura Alimentator  399 Evo
unocode399evo-brosura_en
(PDF-File – 323 KB)
magazine-unocode399evo_en
(PDF-File – 324 KB)
unocode399evo
ghidul specialistului_en

(PDF-File – 1.07 MB)

Leonardo

Leonardo este noul masina electronica de copiat chei Silca pentru chei plane, auto si chei cruciforme. Prevazut cu un incarcator incorporat special, reprezinta solutia ideala pentru lacatusii profesionisti care au nevoie pentru a copia un volum mare de chei sau seturi de chei. Leonardo combina precizia si usurinta in utilizare si ofera rezultate de inalta calitate, datorita functiilor sale inovatoare si tehnologie laser.

Leonardo garanteaza copierea ingenioasa a cheii!
Descarcati brosura!

ekcm-leonardo-feeder
leonardo brosura_en (PDF-File – 709 KB)

Unocode 299

Unocode 299 este cel mai bun dispozitiv in copierea dupa cod a cheilor plane si auto. Corpul dispozitivului este compact, design inovator, tastatura este cu display iluminat, dispozitive de siguranţa si scut de siguranta mobil.
Unocode 299, datorita unui sistem automat de calibrare special face posibila detectarea automata a taierilor corecte, indiferent de partea camei care este utilizata.

ekcm-unocode-299
Calibrare automata exclusiva permite cheilor cu fata dubla sa fie bine fixate, fara a fi necesara utilizarea pinilor. Software-ul de bord si memoria aparatului contin 2.000 de carduri de date, programul masinii si baza de date pot fi actualizate si rescrise prin actualizari, direct transferate prin functiile speciale selectate de Programul de Coduri Silca. Unocode 299 opereaza Stand Alone dar si cu un calculator personal.

 

unocode299 brosura_en
(PDF-File – 293 KB)
unocode299 ghidul specialistului_en
(PDF-File – 1.06 MB)

Designed using Hoot Ubix Premium. Powered by WordPress.