Chei Personalizate “Colectii”

 art-keys-best-sellers-2015-catalogue

Chei “Colectii” Art

Descoperiti intreaga gama de Chei Art, cea mai creativa si colorata dintre gamele de chei Silca, avand modele inspirate din flori, design tribal sau “animal-print”.

Catalog Chei Art-best-sellers-2015

 

diamond-keys

“Colectia” Diamant

Prin colectia “Diamant”- Chei Art, Silca transforma cheia intr-o bijuterie. Aceste chei originale sunt stralucitoare si caracterizate prin culori intense si modele “flashy”: cu siguranta nu veti trece neobservati !

Chei Diamant-brosura

 

the simpsons

“Colectia” The SimpsonsTM

Zece noi teme cu cele mai iubite personaje din seria animata atat de aclamata si premiata: cu cea mai noua colectie The Simpsons™  veti aduce un zambet pe fetele clientilor dvs. de fiecare data cand vor deschide o usa.

Cheile The Simpsons™ reprezinta o exclusivitate Silca!

Brosura The-simpsonsTM-25th-colectie aniversara

Seria 2008“SimpsonsTM

puppies-keys

“Colectia” Catelusi

Dedicata lumii animalutelor, colectia “Catelusi” este cea mai adorabila din gama Cheilor Art. Cine ar putea rezista sa priveasca un simpatic catel Labrador?

Brosura Colectia “Catelusi”

 

art-keys-nature

“Colectia” Natura

Inspirata din flori, modele tribale sau “animal print”, “Tiparele” Cheilor Art sunt colorate si aduc un plus de prospetime si natura salbatica aspectului brelocurilor clientilor dvs. Cu seria “Natura” a Cheilor de Arta, Silca se deschide catre incantatoarea lume a animalutelor. Descoperiti aceasta colectie unica si aduceti un nou suflu brelocurilor clientilor dvs.

Brosura chei colectia Natura

sport

“Colectia” Sport

Chei si inele de chei pentru cei care iubesc spatiile verzi largi, pentru cei care iubesc adrenalina datorata sporturilor extreme, pentru cei care adora linistea zapezii, pentru cei care intotdeauna au centrat o minge de baschet si pentru cei care isi confrunta adversarii cu disciplina artelor martiale orientale…

Scoate la iveala instinctul tau sportiv!

Brosura Colectia Sport-pdf

© Silkeys 2020
Designed using Hoot Ubix Premium. Powered by WordPress and maintained by A.